Digitaaliset kosketusnäyttömme.

Nyt voit ladata digitaalisen näyttöpaneelin omaan tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen. Tästä löydät CTC EcoHeat ja CTC EcoLogic PRO näytöt.
Voit käyttää tätä näyttöä aivankuin oikeassa tuotteessa. Tämä on hyvä tapa oppia tuntemaan näyttö ja sen toiminnot. Voit säästää tämän sivun ns. offline (jolloin voit käyttää toimintaa ilman verkkoyhteyttä). Katso ohjeet alhaalta.

CTC EcoLogic

EcoLogic Display Värmepumpstyrning

CTC EcoHeat

EcoHeat Display Bergvärmepumpar

Toimi näin.

Klikkaa ylhällä olevaa näyttöä. Näyttö sopeutuu käyttämääsi tuotteeseen. Näyttö on websovellus, joten sinulla täytyy olla käytössä nettiyhteys. Kun näyttö on latautunut webselaimeen, se toimii vaikka nettiyhteys katkeaa.

iPhone- ja iPad-näytöt.

Nopein tapa ladata näyttö iPadiin tai iPhoneen, mene websivulle, klikkaa painiketta
iphone_button
selaimessa ja valitse ”Lisää aloitusnäyttöön”.
iphone_addToHomeScreen
Nyt pääset websivulle helposti, aivan kuin se olisi sovellus puhelimessasi.
iphone_homeScreenExample
Jos käytät näyttöä iPhonessa, saat paremman kuvan siitä kokonäyttö tilassa. Paina kokonäyttötilan painiketta (sovellus näytetään vaakatilassa).
iphone_fullscreenButton

Android- ja Windowspuhelimet ja tabletit.

Jos käytät Android- tai Windows-tablettia tai älypuhelinta, se toimii hieman toisin tavoin kuin iPad ja iPhone. Toiminta riippuu laitevalmistajasta ja käytössä olevasta Android- tai Windows-versiosta . Yhteistä näille on kuitenkin se, että voit luoda kirjanmerkin kyseiselle sivulle. tee siitä pikakuvake näytölle, niin löydät sen helposti.

Säästölaskelma - Laske paljonko säästät. Etsi jälleenmyyjä