CTC Villaägare

Omakotitalot

CTC, olemme aina suosineet periaatetta rakentaa joustavia lämmitysjärjestelmiä. Siksi saat aina Energyflex järjestelmän, kun hankit lämpöpumpun meiltä. Se varmistaa, että sinulla on aina mahdollisuus lisätä uusia lämmönlähteitä, tai kytkeä siihen vaikka uima-altaan lämmitys yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla tavalla, kaikki yhteen järjestelmään. Voiko se olla tämän helpompaa?

Taloudellinen ja joustava lämmitysjärjestelmä koostuu CTC lämpöpumpusta . Ja jos hankit”all-in-one” CTC EcoZenith i550 Pro hybridivaraajan, olet valmistautunut melkein kaikkeen.

Aloita nyt. Täydennä myöhemmin.

Aloita lämpöpumpulla. Myöhemmin voit helposti täydentää lämmitysjärjestelmääsi ja lisätä siihen uusia komponentteja: aurinkokeräimet, vesitakan, puu-, pelletti- ja jopa kaasukattilan.

EnergyFlex – Joustavuus, joka ei maksa mitään ylimääräistä.

Parasta kaikessa on, että se ei maksa mitään ylimääräistä. Se on vakiovarusteena kaikissa lämpöpumpuissa. Ilman vaivaa ja muita erillisiä järjestelmäratkaisuja. Teet kytkennät ja alat nauttia, sekä säästät samalla rahaa.

Lue lisää tuotteistamme >>

Myönnämme CTC lämpöpumpuihin 5 vuoden turvallisuustakuun

 

Kun ostat EcoHeat 400, EcoPart 400 tai EcoAir 400 sarjan lämpöpumpun siihen sisältyy viiden vuoden takuu. Kun asennat täydellisen CTC lämpöpumppujärjestelmän, sisältää turvatakuu kaikki CTC komponentit ja tarvikkeet, jotka asennetaan samaan aikaan.

Lisätietoja CTC turvatakuusta, täydelliset ehdot >>

Säästölaskelma - Laske paljonko säästät. Etsi jälleenmyyjä