Paketoituja ratkaisuja aurinkolämmitykseen ja aurinkosähköö.

Myös Suomessa on talonomistajat löytäneet aurinkoenergian. Vuoden aikana ottaa talosi katto vastaan 5 kertaa enemmän kuin talosi kuluttaa. Nyt voit yhdistää aurinkolämmityksen CTC lämmityskattiloihin. Se mikä aikaisemmin oli hankalaa ja kallista on nyt saatavissa myös tavalliselle talonomistajalle. Aurinkokeräimien asentaminen on helppoa ja se on myös taloudellisesti kannattavaa. CTC tarjoaa kaksi yksinkertaista ja tehokasta ratkaisua: CTC EcoSol ja CTC EcoCell.

Paketoituja ratkaisuja aurinkolämmitykseen ja aurinkosähköö.

CTC EcoSol tehokkaat aurinkokeräimet jotka ovat suoraan liitettävissä CTC varaajiin.

Kun asennat CTC lämpöpumpun saat mukana EnergyFlex järjestelmän. Se yksinkertaistaa aurinkolämmityksen liittämisen lämpöpumppuun. CTC EcoZenith varaaja ja CTC EcoHeat maalämpöpumppu sisältävät tarvittavan automatiikan ja liitännät. Meillä on valmiita paketteja, joista löytyy ratkaisu useimpiin kiinteistöihin. Vain 5 m² keräimiä tuottaa jopa 50% lämpimän käyttöveden tarpeesta.

CTC EcoCell, tuota oma sähkösi aurinkokennoilla.

CTC EcoCell aurinkopaketti voi tuottaa noin 4050 kWh/v. Paketti sisältää 18 aurinkokennoa pinta-alaltaan 29m², tasasuuntaja ja kattokiinnikkeet erilaisille kattopinnoille.

Kokonaisvaltainen aurinkoratkaisu joka varmasti toimii.

Voit liittää aurinkokeräimet ilman lisävaraajaa CTC lämpöpumppuihin. Hybridivaraaja CTC EcoZenith i550 Pro sisältää kaiken tarvittavan valmiina aurikokeräimille. Jälleenmyyjämme huolehtivat oikean ratkaisun löytymistä, myös sinun kiinteistöösi.